Schema's

Waarom is het belangrijk om je eigen persoonlijke schema te krijgen? Ieder lichaam is anders. We hebben dan misschien dezelfde spieren, maar alles werkt voor ieder persoon verschillend. Zo sport je misschien veel om af te vallen maar merk je eigenlijk dat je na 5/6 kilo toch wel vastloopt. Dan zou je naar andere oorzaken moeten gaan kijken zoals (waar vaak het probleem ligt), de voeding en sport combineren. Hierbij kan ik jou helpen! Wij maken een schema voor je aan de hand van een vragenlijst. Doormiddel van deze vragenlijst kunnen wij een redelijk beeld schetsen van je lichamelijke capaciteiten en hoe je ervoor staat qua voeding en sport. Het proces wat wij aanbieden duurt 10 weken. Dit is opgedeeld in wat wij denken dat voor jou werkt. We hebben 3 keuzes voor sport schema’s:


- Sportschema:                                        €19,95

- Voedingsschema:                                € 29,95

- Sport en Voeding schema combi:  € 39,95


Heb je vragen stel ze gerust, advies en vragen zijn altijd gratis! Wil jij een persoonlijk schema ontvangen zo in je mail adres!

 

Hoe werkt het?

 

-  Neem contact met ons op via het contact formulier hieronder, E-mail adres of bel/app naar onderstaand nummer. Vertel hierbij: Wie ben je, wat is je doelstelling en in welk van de bovenstaande schema’s heb je interesse?

- U krijgt van ons een vragenlijst toegestuurd. Vul deze zo eerlijk mogelijk in! Stuur deze vervolgens retour naar fitandfood4you@gmail.com

- Betaal veilig via bankoverschrijving. U krijgt een factuur toegestuurd, deze gelieve binnen 5 werkdagen te betalen.

- Wij maken voor u het schema. Deze sturen wij per mail op binnen 2 werkdagen!

 

Opmerking: De met * gemarkeerde velden zijn verplicht.

Email adres: fitandfood4you@gmail.com

Telefoonnummer: 06-50410011 

Bel, sms of stuur een appje!