Het bedrijf


Algemeen

Fit and Food 4 you is opgericht om mensen te helpen die goede ondersteuning zoeken in het behalen van hun doel. Wij helpen jou met de volledige leefstijl. Wat houdt dit precies in en waar helpen wij je nu eigenlijk mee? Dat leg ik je aan de hand van deze pagina uit!

 

Sportgericht.

Je krijgt van mij 2 opties die je elke week verschillend kunt kiezen.

1. Ik geef Bootcamp trainingen in de Bilt. Hier kan je aan meedoen en krijg je een training van mij. Met deze trainingen hou ik bij wie er komen en welke training het beste bij hun passen.

2. Ik geef Personal trainingen die volledig gericht is op jou. We werken met een app waarin ik de sportschema's zet. De trainingen krijg je van mij persoonlijk. Hierin ga ik letten op je houding, hoe de oefening wordt uitgevoerd en uiteraard ga ik je motiveren! De training doen we samen en we werken samen naar jou doel toe! Want mijn doel is om samen jou doel te bereiken.

 

Voedingsgericht.

We gaan samen een voedingsplan opstellen. Veel mensen denken dat ze veel weten van voeding. Maar zelfs ik als leefstijlcoach weet nog steeds niet alles over voeding. De branche veranderd zo onwijs veel dat het bijna onmogelijk is om alles te weten. Gelukkig heb ik genoeg kennis om te weten wat het menselijk lichaam nodig heeft en wat er in alle etenssoorten zit. Zo kunnen we dus de voeding matchen met wat jij als doel hebt!

 

Slaap gericht:

Slaap is 1 van de meest onderschatte leefstijl eigenschappen. Om een gezonde leefstijl te hebben/ krijgen heb je simpelweg voldoende slaap nodig. Slaap is nodig om het lichaam te helen na een dag werken of een keer sporten. Als je  niet goed slaapt wordt je moe en energieloos wakker. Vaak heeft dit een deel te maken met planning van werk/ school of simpelweg een ritme van laat naar bed en vroeg opstaan. Ook hierin gaan we dit bijhouden en proberen te veranderen wat hoort bij jou gezonde leefstijl en de doelen die je daarin wilt behalen.

 

Lichamelijk en geestelijk gericht:

Lichamelijk zien we uiteraard het meeste verschil als we een gezonde leefstijl aanhouden. Maar ook een belangrijke is de mentale kwestie! Bijna iedereen die van een mindere leefstijl naar een goed passend en gezonde leefstijl ging kan beamen dat het ook zeker mentaal werkt. Je krijgt meer energie, je staat positiever in het leven en zit veel minder vaak op sociaal media en achter de TV. Waarom? Omdat je eindelijk stil staat bij jezelf in plaats van bij andere mensen en wat zij doen. Als jij met jezelf bezig bent zonder jezelf te "vergelijken'' met andere via de TV of sociaal media dan wordt je 100% meer gelukkig dan dat je elke dag 8 uur achter de TV zit..

 

Onze visie

De visie die achter het bedrijf zit is eigenlijk heel simpel: 

Mensen helpen en bewust maken van wat er goed is in de wereld.  

Tegenwoordig zit het fastfood bijvoorbeeld zo erg in het beeld van de mens dat het niet meer weg te denken is in de wereld van nu. Terwijl dit een markt is die veel vervuiling met zich mee brengt om te maken + het is nog ongezond voor de mensen ook. Een ander mooi voorbeeld is een treinstation. Als je kijkt naar een stationshal hebben ze meerdere winkels met fastfood. Maar ga je naar een perron toe kom je zelfs daar een kiosk tegen met jawel, Fastfood. Ik wil mensen kennis laten maken met de andere kant van voeding, namelijk gezond eten. Een gezonde leefstijl is 40% sport en 60% voeding. Ik wil mensen laten ervaren dat een gezonde leefstijl niet je energie aftapt wat veel mensen denken maar je juist energie geeft! Een goed plan helpt je met je regelmaat, energie, geordendheid en het maakt je leven zoveel beter. Dit omdat je stil staat bij jezelf en je energie stopt in jezelf. Dat is het grootste voordeel van een gezonde leefstijl: Stop energie in jezelf en je krijgt er zoveel meer voor terug.