Trainingen
Gratis intake gesprek + Metingen

Voedingstraining + Metingen


Een intake gesprek is eigenlijk elkaar een beetje leren kennen. Ik zal uitleggen wat je van mij kan verwachten en je wat persoonlijke vragen stellen. Aan de hand van deze vragen gaan we testen uitvoeren. Doormiddel van de vragen + de testen ga ik een plan voor je maken.

Wat gaan we doen bij een intake gesprek?

 

- Uiteraard beginnen we met jou! Wat je doet qua werk, sport, hobby's.

- Hierna gaan we beginnen met het intake gesprek. Dit houdt in dat ik ga vragen wat je persoonlijke doelen zijn op leefstijl en lichamelijk gebied.

- Als we alles hebben besproken zijn we aangekomen bij de testen. Ik ga verschillende testen met je doornemen die gericht zijn op jouw doelen! Hiermee maken we dus een begin meting voor je.

- Ook dit gaan we doornemen met uitleg erbij wat mijn plan is voor jou persoonlijk. 

- Na dit plan besproken te hebben is het aan jou de vraag of je dit plan wilt gaan uitvoeren of niet! 

- Wil je dit plan uitvoeren mag je een contract tekenen en dan plannen we direct onze vervolg afspraak!

 

Klik hier om een gratis afspraak te maken!


1 op 1 Personal Training

Dit is een Personal training met een eigen gemaakt schema. Bij het intake gesprek hebben we besproken wat jij wilt behalen. Hier heb ik een passend sportschema voor gemaakt. Deze komt net zoals het voedingsplan op de gepersonaliseerde app te staan! Deze gaan we met deze les doornemen. Ik zal je tijdens de les coachen op houding, uitvoering en uiteraard je motiveren! Het verschilt per plan of we echt van de sportschool apparaten gebruik gaan maken of dat we meer vrije oefeningen gaan doen. Dit hangt af van jou doelen!

 

Klik hier voor de prijzen!

Voedingstraining

Hierin gaan we praten over je voedingspatroon. Je krijgt van mij een gepersonaliseerde app waarin je je eten kunt bijhouden. Dit gaan we doornemen en kijken wat we hierin kunnen veranderen. Ook kan ik voedingsschema's voor jou opstellen aan de hand van deze gepersonaliseerde app. Hierin kan je dan per dag aanvinken of je de dingen die in je schema staan hebt gegeten of niet! Dit gaan we elke voedingsafspraak bespreken en aanpassen naar jou wensen.

 

Metingen

Bij het intake gesprek hebben we de begin metingen gedaan. Bij de voedingsafspraken gaan we ook de tussenmetingen uitvoeren. Hiermee kunnen we dus met dezelfde testen kijken of je vooruitgang boekt of vast loopt. Hiermee kunnen we in de gaten houden wanneer het kantelpunt is dat je lichaam aan de voeding en sport gewend is geraakt. Zodra dit het geval is gaan we weer een verandering maken zodat je lichaam geprikkeld wordt en het uiterste presteert om jou doelen te bereiken!

 

Klik hier voor de prijzen!


Duo Personal Training

Deze training is gebaseerd op duo werk. Ik maak een training voor jullie gebaseerd op jullie doelen. Je kunt je per persoon hiervoor aanmelden! Ik gebruik meestal een circuit training op tijd zodat ik mijn aandacht kan focussen op jullie houdingen, uitvoeringen en om jullie te motiveren! Het is belangrijk dat de oefening goed uitgevoerd wordt maar ook zeker dat er wordt doorgewerkt!

 

 

 

 

Klik hier voor de prijzen!Small Group Training

Small Group Training is met 3 of 4 personen. Deze training is gebaseerd om 45 minuten lang hard te trainen met elkaar. Uiteraard met een goede warming up en uitleg. Deze trainingen zijn zwaarder en zo ingedeeld dat het bij elk van de deelnemers zijn of haar doelen past. We creëren een teamgevoel zodat je niet in je eentje aan het sporten bent maar dat het een team prestatie wordt. Jullie werken allemaal aan jezelf en dat mag je best laten weten! Iedereen inclusief mijzelf gaat voor een goeie training waaruit je beste zelf ontstaat. Bij deze training doe je het niet alleen maar we doen het samen!

 

Klik hier voor de prijzen!


Voor elk abonnement waar personal training in staat kan je elke Sport training kiezen die je maar wilt! Voedingstraining valt hier niet onder. Je kunt bijvoorbeeld 1 week een 1 op 1 personal training kiezen en een andere week een small group training. Zo hou je voor jezelf de afwisseling en kan jij zelf kiezen wat je leuk vind!